Suosittu

Useimmat ihmiset eivät ole koskaan nähneet tällaista kissaa.

Pin
Send
Share
Send
Send


Missä he asuvat?
Kanadan ilvekset ovat yleisiä kaikkialla Kanadassa, ne löytyvät Alaskasta ja Yhdysvaltojen pohjoisosasta.

Niiden massiiviset tassut takaavat maksimaalisen liikkumisen syvässä lumessa ja auttavat varmistamaan vetovoiman nopean sprintin tai jyrkän nousun aikana.

Tämä pieni peto on elävä kuva, jolla ymmärretään näiden eläinten ruumiin koon ja tassujen suhde. Lisäksi käpälöiden koko kasvaa eläimen iän myötä.

Onneksi nämä ilveset eivät ole vaarassa, vaikka heitä metsästetään.

Kanadalaisen ilveksen väestö vähenee, koska se metsästetään turkikseksi, mutta tällä hetkellä väestö ei ole uhattuna.

Kissat elävät piilossa ja elävät enimmäkseen yöllä.
Nämä eläimet kehittävät suurempaa nopeutta ja ohjattavuutta, ne voivat lämmetä jopa kylminä päivinä.

He ovat niin söpöjä, haluan viedä ne kotiin ... mutta onko tämä löytää leluja tämän kokoiselle kissalle?

Pin
Send
Share
Send
Send